Äppellådor

En sådan här hylla av äppellådor vill jag bygga i köket på Gotland. Det är möjligt att jag får göra den något mindre. Blev inspirerad när jag bläddrade i Affaris katalog. Har några lådor redan men i olika storlekar. Kruxet är att lådorna som förr slängdes bort som skräp har nu blivit hett eftertraktade, det märks på priset. Och att köpa ett ordentligt gäng blir dyrt. Tycker att idén med att återbruka och göra något roligt av lite skrangliga lådor inte får kosta mer än en skysst loppishylla.  Så jag är på jakt efter billigare exemplar....
 
Just nu slukar jag inredningsinspirationsbilder och miljöer. Jag skulle besöka Formexmässan men nu blev det inte så. Det gör inget, nöjer mig att bläddra i kataloger och kika in på leverantörernas hemsidor, det går bra det med.
Ulriksdals slottsträdgård är en av mina absoluta största inspirationsställen. Där fyller jag på med massor av energi och skaparlust när jag sakta går runt mellan deras olika öar och drar in dofter och underbara intryck.
 
 
Fick med mig tre Streptocarpus i en ny färg. De såg mycket mörkare ut i växthuset än hemma. Gillar dem ändå då de sitter tätt i samma kruka, men de hade varit läckrare i ännu mörkare nyans. 
 
 
I helgen träffade jag min söta syster. Hon gav mig vårens första hortensia, jag älskar dem. Tycker att hemmet blir så rent, fint och elegant med en av dessa vackra vita hemma. Vi hade en toppenhelg på tu man hand, först hemma i deras nya boende som låg magiskt vackert vid Mälaren. Jag blev inspirerad av utsikten, konsten och den rena designen. Och min systers pågående styling.Tycker själv att jag har en viss förmåga att gå all in, jag snöar in liksom och ibland kan jag uppleva mitt hem plottrigt, men jag gillar det ändå. Lite to mutch!
 
Ja som sakt jag söker äppellådor till en framtida hylla som jag kan använda till att samla böcker, växter och porslin på. Vi får se om jag snubblar på några som är prisvärda och inte kostar 150-300 kr st.
 
K R A M
1 Anonym:

skriven

Ska vi snickra några i sommar, troligtvis billigare än trend butikernas hutlösa priser!! Puss

Svar: Vill ju ha dem gamla med patina och stämplar. Du vet ju hur jag är snabbt och enkelt ska det vara : ))
Mellanhimmelomylla / Lena

Kommentera här: