Superstolt mamma

En fantastisk dag i Mora då vi alla i familjen hejade på vår Sofie när hon efter 7 timmar och 12 minuter kom i mål. Är så imponerad och stolt över hennes prestation från Sälen till Mora. 9 mil i dagens öppna spår. Tilläggas ska att Sofie stod på ett par längdskidor för första gången förra året! Ja men det är vår tjej det! Det var sååå fantastiskt spännande att följa hennes och pojkvännens tider på vasaloppsappen. Björns målgång var på toppnivå 5:11, han var så otroligt  snabb så vi hann inte fram i tid.  Så när vi alla såg Sofie komma spänstig och oförskämt pigg glidandes in mot mål vart vi lyckliga i hela kroppen.  Hejandes glada folkmassor mötte upp på båda sidorna om staketet mitt i byn.
Jag  fick leka kranskulla och Linda fotograf och filmare. Kent var assitent och lyckades fånga ögonblicket då jag hängt på vinnarkransen på vår tjej och hon precis hamnade framför Linda och filmteemet.
Målgång med både krans och fin dalahäst runt halsen. Det kändrs stort när min dotters namn ropades ut i högtalarna.
 
Vilket härigt minne vi kommer att kunna se tillbaka på 
 
 
K r a m

Lite vårbilder

Ett par bilder från helgen på ön. Våren är på gång.
 
Ny krans vid dörren.
 
Några blyga violer...fleråriga
 
Bladen på buddlejan är på g....
 
Min äppellådehylla på plats.
 
K r a m
 

En fin helg

Alla ♥ dag hela helgen, vackert väder och vårkänsla trots vintervitt på marken. Snö, snö och snö....Men i sinnet är det i alla fall ljust och fullt av en massa vårlängtan. På det lilla bordet står  det en  fin bukett med cremegula dubbla tulpaner skir limegrön spirande viburnum och  vackert bruna kastanjekvistar med blänkande knoppar.  Mmmm njuuuter och är glad för att jag har det fint. Pyttipanna på lamm, lite vin, tända ljus och hemmamys. Love it!
 
 
 
K r a m