Nytt skådespel

Njuter av sommarhimmlens rosaorangea nyanser när solen seglar ned i havet bakom den mörka horisonten. En spännande siluett, så häftigt så jag ryser. Sittande i loungefåtöljen känns det som jag är med i en fantastisk reklamfilm som är för bra för att vara sann.
L Y C K A  
 
Vår nya uteplats är toppen, det verkar fåglarna tycka också. Varje dag har den ljusa betongplattan, och utemöblerna blivit nedskitade med deras så kallade spillning, skit alltså! Himla irriterande! Sydde vimplar som flaxsar i vinden och för att skrämma fåglarna lite mer fick "måsen" flytta ut. Det blev faktiskt väldigt bra, träfågelns vingar svajar av vindens puffar. Ser otroligt rogivande ut. 
 
 
Vi får väl se hur effektivt min installation fungerar mot fågelterroristerna. Det blev i alla fall väldigt vackert och just till kvällen en finfin siluett mot den romantiska solnedgången.
H a r m o n i   p å  G o t l a n d
 
K r a m

Bad

Underbara dagar ja veckor har gått med strålande sol och tropisk värme. Hur härligt har inte det varit! Fantastiskt! Som vi badat om och om igen. Vilket väder! Hett har det varit och så lyxigt att bada i turkosblått vatten. Det känns som vi har hus vid Medelhavet, ofattbart! Gotland har verkligen många fantastiska bad och stränder att erbjuda. Tjatar om hur förälskad jag är i denna ö, och med all sannolikhet kommer jag att fortsätta upprepa mig. Kan inte se mig mätt helt enkelt.
Tofta beach 
Myser och chillar
Mycket glass blir det!
Tofta beach club en tidig morgon, "lugnet före stormen"
"Blå lagunen"
Solar vid stenbrottet "Blå lagunen"
F och F "leker"
 
I dag har det regnat här dock inte lika intensivt med blixt och dunder som hemma. Ganska skönt faktiskt, men gladast blev garanterat blommorna, som de längtat efter vatten! Nu när det är vattningsförbud här och allt. Hoppas det regnar i natt med, men i morgon bitti får solen gärna skina igen så vi kan bada lite mer. Eller så får jag åka på Loppis i stället och det går ju bra det med. 
 
K r a m
 
 

Nöjd

Nya uteplatsen blev sååå bra, Seglet skuggar och ger rumskänsla och jag är så nöjd. Njuter av godaste skaldjurstallriken som ser så där superläckert ut på mitt fina fat.
 
 
 
 
K r a m