Almost perfect

 
Jag har ingen proffskamera, jag fotar med mobilen. Ofta går det snabbt och oplanerat. Hänförd och förälskad vill jag spara fina ögonblick av det vackra och fantastiska. Ibland händer det att jag ändå lyckas fånga känslan av det jag känner och ser. Samspelet mellan ljus och mörker. De oskuldsfulla knopparna på den vita syrenklasen fångas i försommarljuset och i mitt tycke blev det från en amatör en nästan perfekt bild. Doften förväntan och lyckan över det som komma skall. Ledighet och en massa härligt jobb i trädgården. God mat och dryck utomhus. Barfota på stranden. Åh jag längtar... Först en försmak på semestern. Långhelg på bästa ön.
Undrar hur de nyplanterade plantorna mår?
 
K r am

Älskade "svarta" tulpaner

Är så glad över att jag äntligen efter år av besvikelse nu kan känna lyckan och få uppleva tulpaner i min egen trädgård. Hade nästan givit upp och kännt mig besegrad av rådjurens smaskande. Sprutade de spirande lökarna med Tricogarden. Det funkade!!!! otroligt!!! Ångrar att jag inte planterade fler i höstas, de är ju så vackra. Älskar när solen belyser de sammetssvarta blommorna. Såå fint. Kan inte titta mig mätt på dem, love.
 
 
 
 
 
 
K r a m

Så lite

Ibland behövs det inte så mycket för att bli glad och må bra. Som att plocka ihop och ta ut lite växter. Sitta i lä och njuta av solen och bläddra i ett trädgårdsmagasin.  Kaffekoppen är viktig den med, den syns inte på bild bara. Dr Westerlund ser lite deppig ut pga av för tuff utomhusvistelse. Men Westerlund piggnar nog snart på sig.
Sakterligen hopar de sig och förbereder sig, mina samlingar av övervintrade växter och nya sommarplantor som så småningom ska flytta ut och över till ön. Tillsvidare njuter jag av att må bra.
 
K r a m