Inblåst

Stormen Gorm har bråkat hela natten. Från havet har det dundrat och runt huset har det skramlat av grejer som vinden kastat runt. Skulle med morgonbåten 8.30 från Visby men den var inställd. Nästa lediga tur tisdag 17.45...
Ja ja det finns värre ställen att bli Inblåst på. Dagen har varit fantastisk vacker trots att vindarna fortfarande varit tuffa. Nu sitter jag i bilen och väntar i standbykön för att se om jag kommer med båten i kväll i stället. Gillar inte att åka i mörker, men vad göra? Det är första gången jag är med om att turen är inställd. Att bo på en ö har sina för och nackdelar. Man får helt enkelt leva med att allt inte kan fixas medetsamma. Att gilla läget.
 
K r a m 
Ps. Jag kom med båten....den gungade....

Adventsblommor

I morgon är det första advent och vår trädgård vill inte riktigt gå i vila. Stockrosorna blommar på sina raka stjälkar och ser sommarfina ut. Rosorna är bedårande vackra och nickar med falnande ljuvliga dimrosa bollar. K r a m

En paus

Har tagit en välbehövlig paus. Det snurrade på lite för mycket och jag fick en släng av återfall i kontroll och stressdjungeln. Inte bra alls! Jag får liksom säga till mig själv på skarpen att verkligen stanna upp och backa. 
Och vad är bättre än att åka över till "hemma på Tofta". Åh jag ääälskar att vara här. Det är så vackert så rofyllt och bara så mycket bäääst! 
K r a m