Skärgårdstur

Gråblå nyanser med en dimridå framför himmlen och djupblått vatten mötte oss när vi i helgen fick följa med på sommarens premiärtur på sjön med goda vännernas B och C,s motorbåt. Välklädd med dunjacka och mössa kändes det härligt att sitta i aktern och njuta av fina sjöställen och hus längst strandkanten. Vad vackert det är och vilka fina ställen det finns!
 
Efter en knappt timmes färd mellan öarna la vi till vid Linanäs gästbrygga. Lunch på sjökrogen, njöt av deras magiska goda fiskgryta serverad med vitlöksbröd och vitt vin. Så härligt att sitta utomhus (har faktiskt inte blivit så många gånger för oss hittills) Att infravärmen var på och gav mysig värme gjorde att det var riktigt varmt och skönt.
 
 
Fikade gjorde vi i sittbrunnen då de serverades nybakta bullar och kaffe, mmmm. Skärgårdslivet är i full gång och det märks att det är semestertider och att folk trotsar kylan. Båtar kommer och åker, Storskär lämnar och hämtar folk vid bryggan, Glassar äts och vid lanthandeln på bryggan ligger nyskördade grönsaker och i lådor står sommarblommor till försäljning. Sommarbilden är nästan nästan som den ska, MEEEN.... Det skulle vara såååå skönt om den efterlängtade värmen ville göra oss glada och dela ut lite fler plussgrader. Snälla snälla!!!
 
 
K r a m