Känns bra nu

 
Haft en underbar helg med mycket kärlek och glädje. Sofie var på kurs i Stockholm och sov över i sitt annars så tysta tomma rosa rum. Så mysigt att ha henne hemma på fredag och lördagskvällen  Vi fick då tillfälle att ha alla våra tre ♥ på middag. Älskar att höra deras fnittrande och flamsande vid matbordet. Saknar det, men är så tacksam och glad när det händer. Alla tre har verkligen en stark syskonkärlek till varandra och jag blir så lycklig av det.
 
En rolig sväng till trädgårdsmässan hann jag med också. Alltid lika inspirerande och frestande med alla blommor. Tyvärr blev det inte så många inköp då köerna var oändliga för att få betala. Det blidde endast en pelargonstickling och några fröer....Men åt i alla fall en lyxig lunch på torgets restaurang med mitt sällskap. Vi hade mycket att prata om då det var länge sedan vi sågs. Att prata trädgårdsdrömmar är något vi båda är väldigt bra på.
 
På söndagen blev vi inbjudna till Linda och Fredrik på middag i deras första gemensamma bostad. Invigning! Å så mysigt och fint de fått det. Veckor av renoverande har gett resultat och de har skapat ett underbart trivsamt hem tillsammans. Att få sitta hemma vid köksbordet hos sin underbara förstfödda dotter och hennes kärlek Fredrik gör mig så stolt och glad. Älskar dem båda så mycket. Vi hade verkligen en trevlig kväll och åt så god och vällagad mat tillsammans med Fredriks föräldrar som också var där. Vilken glädje det är att vår dotter har en sådan fin kärleksfull pojkvän och att han har så trevliga föräldrar. Underbart att familjen växer, vår familj ♥
 
Det är en speciell känsla när ens barn blir vuxna och formar sina liv. Är så tacksam och glad för att det känns bra och att det strålar av lycka om dem. Är stolt och mitt hjärta svämmar över av kärlek.
 
Så blev det sommartid och lite trött är man allt, men vad gör väl det efter en sån härlig helg.
 
K r a m