Bokat

 
Phuu! Nu har jag suttit i timmar flera kvällar och alldeles fööör lång tid för att boka stuga till sportlovet. Inte lätt när det mesta är uthyrt. Ja vet så är det när man är ute i sista stund, men det är så typiskt vår familj. Vi är inga planerare. Att ta det som det kommer är inte alltid det billigaste och lättaste alternativet. Fick flaschbacks av hur vi suttit i alla år och letat semesterboende än här än där, vinter som sommar. Det är en otroligt lyx att ha ett eget hus som står och väntar på att vi ska komma. Så underbart det är. ÄR ÄNNU MER TACKSAM OCH LYCKLIG ÖVER DETTA IDAG OCH JUST NU (även fast det inte hjälper när vi ska till fjällen, men ändå!). Det är väldigt stressande att maila ringa googla mm för att söka boende till en vecka, när alla andra just gör detsamma. Men det är så det är...
 
Sedan vi blev ägare till vårat hus på Gotland har vi tillbringat de flesta loven och den mesta lediga tiden där. I och med S och B stundande vasaloppsskidande och F missnöje med att vi ALDRIG mer åker någon annanstans än till Gotland så bestämdes det att vi skulle till fjälls.
 
Efter mycket om och men har vi bokat en fin stuga, dock inte i backen men de som fanns kvar var så omysiga och trånga så jag längtade hem innan jag kom dit. Nu kan jag släppa sökandet och glädjas åt att vi hela stora familjen kommer att umgås och mysa tillsammans i fjällvärlden.
 
K r a m