Ett litet äventyr

Kisar man synns inte missarna med tapetseringen. Nu har vi i alla fall testat, nästa gång blir det nog något mönstrat...aldrig säger K som tyckte det var nog besvärligt att brottas med våder och vinklar i hörn och som gärna skrynklade sig. Phuu nu är det i alla fall helt ok och vi har ett nytt pytteliten sovrum. För att få lite mer space tog vi bort en garderob. Tycker det blev fint och lagom sött. Nu fattas en liten lampa att ha bredvid sängen, så länge får ett stearinljus lysa upp. Very romantic! Egentligen är det ju inte så superstor skillnad från förr...same same but different.
 
 
 
Nu har vi i alla fall prövat på att sova på loftet. Det är mysigt där och mer golvyta men lite krångligt att klättra upp och ned från den branta trappstegen. Och lite konstigt kändes det allt att sova utan Mojje. Han tittade så sorgligt på oss med sina bruna hundögon när vi lämnade honom ensam i soffan och sa god natt ovanifrån. Nu är ordningen återställd, möbler husse och matte är på plats.
 
K r a m
 
PS.
Lite spännande var det i alla fall att provflytta runt i huset. lite som att vara gäst eller ungdom på sitt eget ställe.

1 Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY:

skriven

Jättefint sovrum :)

Svar: Tack :)
Mellanhimmelomylla / Lena

Kommentera här: