En paus i Holland

Vad är dröm och vad är verklighet? Jag har varit och är fortfarande väldigt ledsen för våra grannars övergrepp. Det är vår personliga sorg och chock. I fredags drabbades Stockholm och vårt land av en fasansfull terroratack. Så onödigt och overkligt så väldigt väldigt ledsamt och tragiskt att detta har hänt. 
 
På lördag morgon reste jag och mina kära kollegor på en mycket efterlängtad resa till blommornas land. Det var som livet sattes på pausläge och oron och ledsamheten fick stå tillbaka för fina upplevelser, vackra magiska miljöer, skratt och underbara intryck som gjorde gott i hjärta och själ. LYCKA!!!
 
 
 
När jag vaknade upp i min säng efter helgens resa och slog på tvn och nyheterna var det som om jag drömt en härlig dröm där inget ont fanns. Jag sparar de soliga, glada, goda och fina minnerna i mitt hjärta, de får ligga som ett skyddande balsam i min kropp och i mina tankar.  Jag ska försöka att välja att se det fina i livet och vill ju så gärna hitta tillbaka till en må bra känsla. 
Det finns flera vägar att gå, jag ska försöka hitta en ny bra väg. Min älsklingsstig fösvann tyvärr, det finns nog en bra till men den är nog bara lite gömd.
 
Kram

Kommentera här: